Social Media

Social media is een groeiend medium, waarlangs u op een goedkope en eenvoudige manier uw bedrijf/dienstverlening kunt promoten.

Het doel is dat mensen u gaan volgen en via "korte lijntjes" op de hoogte blijven van uw werkzaamheden/producten/diensten.

Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers onderling.

Social media voorbeelden zijn onder andere weblogs, fora, sociale netwerken als Hyves, Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube en Google+. Facebook, Twitter en Youtube zijn naar onze mening de grote kartrekkers. Google+ wordt steeds groter.

Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren of door gebruik te maken van ingebouwde reactiemogelijkheden.

MTDESIGN onderdteunt u graag bij het opzetten van Social Media platform en daarnaast brainstormen we graag met u over hoe u zo snel mogelijk een groot aantal volgers voor u kunt winnen. Afhankelijk van uw producten en/of diensten kunnen wij u adviseren welke Social Media voor u van toepassing zijn. Welke social media voor uw van toepassing is, hangt voornamelijk af van uw doelgroep, maar ook van uw producten/diensten.

 

Neem direct contact op voor meer informatie!